ToeslagAanvraag.nl hoort niet bij de belastingdienst. Wij zijn een particulier bedrijf dat zich bezig houdt met het helpen van mensen bij de aanvraag van de zorgtoeslag. Uw aanvraag wordt handmatig door een van onze medewerkers gecontroleerd, verwerkt en doorgestuurd naar de belastingdienst. Tevens heeft u bij ons geen DigiD nodig om de zorgtoeslag aan te vragen. Omdat wij met deze activiteiten een dienst verlenen brengen wij €39,95 in rekening. 

Uw aanvraag wordt door een van onze medewerkers gecontroleerd. Dit gebeurt dus handmatig. Wij letten er bijvoorbeeld op dat onze klanten hun bruto inkomen gebruiken tijdens het berekenen van de zorgtoeslag, dat het adres klopt en of ze daadwerkelijk in aanmerking komen voor de zorgtoeslag.  Tevens heeft u bij ons geen DigiD nodig om de zorgtoeslag aan te vragen. 

Ja, wij hanteren een annuleringstermijn van 14 weekdagen. U kunt de aanvraag kosteloos annuleren door een mail te sturen naar toeslagaanvraag@gmail.com.

De zorgtoeslag wordt (als u gerechtigd bent) berekend aan de hand van uw bruto jaarinkomen. U kunt hier nagaan hoeveel zorgtoeslag u per maand zult ontvangen. 

Wij proberen uw aanvraag binnen 2-3 werkdagen te controleren. Als alle gegevens in orde zijn, sturen wij de aanvraag op naar de belastingdienst zodra wij uw machtigingscode hebben ontvangen. Indien wij nog vragen hebben naar aanleiding van uw aanvraag is de duur van de aanvraag afhankelijk van het moment dat we u telefonisch of per mail kunnen bereiken. 

Nee, de zorgverzekering wordt op uw rekening gestort. Het is vervolgens uw verantwoordelijkheid om uw premies te betalen.

Ja, u kunt de zorgtoeslag met terugwerkende kracht aanvragen. U kunt echter niet verder terug gaan dan 1 januari 2019. 

Nee, om in aanmerking te komen voor de zorgtoeslag moet u verzekerd zijn. 

Ja, u kunt de zorgtoeslag aanvragen. Het is dan van belang dat u uw 18e verjaardag opgeeft als ingangsdatum voor de zorgtoeslag. 

Scroll to top